Stoeterij

"Een sportieve kijk op Friese paarden."

Stoeterij Galloper in Berkel en Rodenrijs is een uiterst moderne en goed geoutilleerde stoeterij, op één van de weinige ruimtelijke en landelijke plekken in het hart van de Randstad. Op onze stoeterij fokken en verkopen wij Friese raspaarden. Alleen met de beste fokmerries wordt gefokt, waarvan de ‘stam’ en de bloedlijnen zich reeds bewezen hebben. Ons fokdoel is paarden te fokken die naast alle gewenste uiterlijke kenmerken ook het talent en de kwaliteit hebben om op het hoogste niveau van de sport te presteren.

Door dit fokdoel draagt Stoeterij Galloper ook de slogan;
‘Een sportieve kijk op Friese paarden’.

Friese paarden te koop

Verkoop Friese paarden

De aanschaf van een Fries paard moet een wel overwogen beslissing zijn. Het moet een juiste match zijn tussen gebruiker en paard. Lees hier er meer over.

Fokkerij

Stoeterij Galloper zoekt bij elke match, de ‘mindere’ eigenschappen te compenseren en de sterke eigenschappen te verbeteren. Lees meer.

Sport

Naast het trainen van uw paard kunt u ook terecht voor instructie. De dressuurlessen zullen op de locatie van de Stoeterij plaatsvinden. Lees meer.

Workshops

Stoeterij Galloper heeft een trainingsmethode ontwikkeld, waarbij u als individu, team of organisatie samen met Friese paarden aan de slag gaat. Lees meer.

Wilt u meer weten over ons of direct contact?

Wilt u meer informatie over onze Friese paarden, trainingen, workshops of heeft u een andere vraag. Schroom niet, wij staan een ieder graag te woord!

Direct contact
GALLOPER-LOGO-ERKEND-LEERBEDRIJF

Promovideo Galloper Day

Promovideo 'Beste paard van stal'