Friese paarden te koop

Stoeterij Galloper, een sportieve kijk op Friese paarden.

Uiterst moderne stoeterij in de Randstad

Wij zijn een uiterst moderne en goed geoutilleerde stoeterij, op één van de weinige ruimtelijke en landelijke plekken in het hart van de Randstad. Op onze stoeterij fokken en verkopen wij Friese paarden. Alleen met de beste fokmerries wordt gefokt, waarvan de ‘stam’ en de bloedlijnen zich reeds bewezen hebben. Ons fokdoel is paarden te fokken die naast alle gewenste uiterlijke kenmerken ook het talent en de kwaliteit hebben om op het hoogste niveau van de sport te presteren.

Door dit fokdoel draagt Stoeterij Galloper ook de slogan;
‘Een sportieve kijk op Friese paarden’.

Eigen gefokte lijn Friese paarden

Stoeterij Galloper heeft naast de eigen gefokte lijn Friese paarden ook Friese paarden van andere fokstammen te koop. Wij verkopen zowel Friese hengsten / ruinen als Friese merries. Ook kunt u bij ons terecht voor jonge paarden en dekhengsten. Wij hebben een mooi doorlopend aanbod van onze eigen gefokte Friese paarden te koop als ook andere fokstammen. Mocht u in ons aanbod niet direct een geschikt paard vinden, neem dan contact met ons op, dan zoeken wij graag met u mee.

Friese paarden te koop; de juiste match

Een Fries paard kopen moet een weloverwogen beslissing zijn. Het moet een juiste match zijn tussen gebruiker en paard. Om tot de juiste koop van een Fries paard te komen, zal Stoeterij Galloper eerst de wensen en eisen gezamenlijk met de koper bespreken. Indien blijkt dat een het te koop aangeboden Friese paard nog niet aan een gewenst sportief niveau voldoet, dan is er een mogelijkheid om door Stoeterij Galloper dit op dat niveau te laten brengen. Vanzelfsprekend kan Stoeterij Galloper dit ook realiseren bij de reeds in bezit zijnde paard(en). Alle Friese paarden welke door Stoeterij Galloper geleverd of bemiddeld worden kunnen desgewenst klinisch en/of  röntgenologisch gekeurd worden.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Verkoop van kwalitatief hoogstaande Friese paarden
  • Extra service op allerlei vlakken (Training, hulp bij transport en/of keuringen)
  • Betrouwbaar en eerlijk advies bij de verkoop van het Friese paard
  • De juiste match met een paard

 

Mocht u in ons verkoop aanbod Friese paarden niet direct een geschikt paard vinden, vul dan ons ZOEK JOUW DROOMFRIES formulier in. Of neem telefonisch of per email contact met ons op, dan zoeken wij graag met u mee.

Friese paarden te koop

Wilt u meer weten over ons of direct contact?

Wilt u meer informatie over onze Friese paarden, trainingen, workshops of heeft u een andere vraag. Schroom niet, wij staan een ieder graag te woord!

Direct contact
GALLOPER-LOGO-ERKEND-LEERBEDRIJF

Promovideo Galloper Day

Promovideo 'Beste paard van stal'